Inlägg


Då var det min tur igen
Postat: 13/01/2014 3:59:52 pm
 
Hej alla Götister och alla andra som läser denna blogg. Blir nog lite tufft att slå Eriks intensiva bloggvecka. 

En del av er känner nog redan till mig sedan tidigare men för er andra så ska jag kortfattat berätta vem jag är. 
Jag och min fru driver klädaffären på Hälsobacken och vi säljer Brud och balklänningar. Jag har tränat så länge jag minns och har bl.a spelat fotboll i MFF, sprungit för MAI och IFK Helsingborg innan jag tog steget fullt ut och började tävla för IS GÖTA för ca. 3 år sedan. När jag var yngre (10-15år) var jag rätt duktig på 60m och längd. Kommer ihåg att jag sprang 60m på 7,2 när jag gick i 4:an och hoppade 6,30 i längd. 2km sprangs på 7,01 som 14 åring. Men dessa tider och längder är ett minne nu som man inte kommer i närheten av, inte just nu iaf ;-)

Under hösten som gått har jag tränat riktigt flitigt med både styrka och löpning och mitt mål har varit och är att springa/hoppa/stöta/kasta hem fler än 7 DM medaljer iår, vilket blev 2013 års resultat. 

För drygt en vecka sedan (en söndag) körde jag lite koordinationslopp och blockstarter på IH. Jag kände mig rätt stark trots att jag hade jobbat natt (Jobbar extra som distributör på Tidningsbärarna vissa helger). Men mot slutet hände det som inte får hända, det ryckte till i baksidan av höger lår och jag hade dragit på mig min andra bristning sedan jag började som veteranare. 
Och där försvann även mina chanser till att springa hem en medalj på första IVDM som går nu på fredag i Lund. Men det är bara att köra på med Rehab och försöka komma i form till Springtime eller Seedningsloppet här i Hbg. 


Idag har jag tränat på Filborna Arena innan jag började jobba. Det blev 1 timma på motionscykeln (27,5km) och 35 min styrka. Knäböj, bencurl, kick bakåt med gummiband, lite axelpress och rygg. 

Imorgon blir det ett nytt pass så häng på här!




Kommentarer (3)

Baksidor är bara till besvär. Hoppas du blir bra snart!
Postat av: Erik Alnervik, 14/01/2014 10:55:20 am

Ja, det var när jag gick i högstadiet ;-)
Postat av: Adam Crona, 13/01/2014 8:28:18 pm

Gott att höra att du håller modet uppe och coolt att du spelat i MFF. Hoppas du läker snart!
Postat av: Christian, 13/01/2014 8:25:39 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: