Inlägg


Att hitta en rygg
Postat: 13/03/2014 10:07:09 pm
 
Vad gör man om man inte hittar en rygg att hänga på? Man får hoppas att man kan vara rygg åt någon annan och att denne betalar igen med ränta ett annat pass! 

De ryggar jag tittade på efter starten av dagens 90/30 pass runt Arenavarvet i kväll var för snabba. Simon Wikstrand fick under första intervallen se mig dra i mina nya tights som hade en tendens att glida ner på rumpan! Han tröttnade helt klart och drog iväg med tätfigurerna. Kanske inte på grund av att jag drog i tightsen men för att min rygg var för långsam. Däremot passade den Jens Andersson idag som kom tillbaka efter en veckas uppehåll med en sargad baksida. Kul att det verkar ha gått över så pass snabbt för dig Jens och att du kan göra ett så bra pass. Jag fick helt klart betala tillbaka för de gånger jag hittat lä bakom dig.

Vi var ett stort gäng som samlades vid Götatorpet för att avverka snabba intervaller om 90 sek och sedan lugn jogg i 30 sek för att sedan gasa på i 90 nya sek osv... Vi är många som skall springa Seedningsloppet på söndag och för oss var bansträckningen en perfekt mental träning men också ett pass för att hitta farten så här ett par dagar innan. 

För egen del är jag väldigt nöjd då jag gjorde mitt bästa 90/30 pass någonsin. Idag 18:40 jämfört med 19:28 den 16 januari. Tackar Kenth och Jens för att jag fick flåsa ihop med er idag. 

Det var många som gjorde ett bra pass idag (stor respekt till dig Lucas som hittade grymma krafter på slutet!) och det är många som ser starka ut och har fått till en bra vinterträning som det verkar! Riktigt kul och inspirerande! Helt klart en bra klubb att utvecklas i!

Imorgon blir det morgonjogg 05:45 från Skånegatan och sedan ett 12 km pass med ett antal lätta 30 sekunders utförslöp på lördag förmiddag. Därefter väntar seedningsloppet. Med eller utan bra väder och med eller utan en bra rygg att följa...






Kommentarer (1)

Jag hoppades att du skulle ansluta till främre klungan så jag kunde fortsätta stirra :-). Bra jobbat idag Andreas, jäkligt kul att följa din grymma utveckling!!
Postat av: Simon, 13/03/2014 10:34:18 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: