Inlägg


Första tjejen ska blogga :)
Postat: 25/02/2013 7:51:12 pm
 

Hej alla Götister! Då är det dags för första tjejen att blogga. Jag vet att jag inte visar mig alltför ofta på träningarna men jag ligger i hårdträning och har klara målsättningar inför säsongen. En säsong som verkligen börjar närma sig med stormsteg. Hoppas jag kan underhålla och inspirera er under veckan, dock kommer jag inte komma upp i några 21,6 mil som en viss BG gjorde förra veckan. Viktigt att veta - jag har fått order att inte ens försöka :)

Jag varierar min träning så mycket som möjligt eftersom, som nog alla vet vid det här laget, så har jag väldigt lätt att dra på mig skador. Min knäskada som började redan i slutet av sommaren förra säsongen har följt med mig ända till nu. Det är egentligen först nu, (peppar,peppar  ta i trä) som jag inte har känningar längre. Jag hat varit noga med att stärka upp svaga muskler, träna varierat och det börjar ge väldigt bra resultat. Äntligen!

Idag var jag och Micke på Heden för första gången den här året - Premiär, våren är på väg! Vi körde 400:ar, ett intervallpass som jag efter lite letande i gamla träningsdagböcker insåg var ett nytt pass för mig. Skönt att kunna trycka på ordentligt ibland, annars kan jag väl inte säga att snabbhet är min starka sida precis. Jag brukar väl mer säga att ju längre distanser desto bättre för min egen del.  På senaste tiden har jag dock börjat älska intervaller och till och med 8 stycken 400:ar på Heden va kul. Ett gott sällskap gjorde  ju inte passet mindre roligt. Jag och Micke kör ganska mycket ihop och är det någon som är sugen på att haka på någon förmiddag är det bara att höra av sig. Vi kör alltifrån distanspass till långa och korta intervaller av olika slag.





Kommentarer (2)

Vi körde start 2.30 och tiderna låg mellan 1.22-1.24.. Måste tyvärr säga att Micke är lite starkare på korta intervaller :)
Postat av: Anna Bjurman, 25/02/2013 8:01:53 pm

Jag vet ju tiderna men det är ju det alla vill veta, vilken vila, vilka tider, hur länge orkade Micke hänga på :-)
Postat av: BG, 25/02/2013 7:57:36 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: