Inlägg


Löpningen hjälpte mig.
Postat: 16/03/2015 7:48:48 am
 

Min bloggvecka...... egot och självcentreringen jublar     and  i   like   it! :)

Tror det finns en liten narcisstisk sida i oss alla och det är väll ok om det även finns empati och respekt! :)  ...... bra eller dåligt, sant eller falskt? ligger i betraktarens ögon som man brukar säga.

Och så är det väll även med löpning/träning, mat osv, det ligger i betraktarens ögon vad som är bra eller dåligt, för mycket eller för lite. Vem har rätt och vem har fel? sanningen för mig för 10 årsen är inte samma sanning som jag har idag och om 10 år så är min sanning en annan....... så vad är sanningen? och vems sanning är sanningen!? i slutändan så spelar det ingen roll för alla gör som dom vill ändå :) och det gillar jag.

Och är jag bra eller dålig i löpning? Det beror på vem jag jämför mig med. Tränar jag med löparglädje så är jag helt ok, tränar jag med er Is Göta så är jag sämst och tränar jag med mina vänner så är jag bäst osv osv ...............i min värld så är jag riktigt bra och har riktigt kul :) jag utvecklas och jag blir bättre och det är ju helt underbart.

Så vem är jag?    Jill, 36år, man å barn, kommer från Falkenberg och bott i Helsingborg sen jag va 19år. Är utbildad beteendevetare och behandlingspedagog och nu studerar jag igen med målet att bli psykiatri sjuksköterska. Om jag är klar där? :) hoppas jag inte!      Jobbat på låst psykiatr avdelning på Malmö sjukhus och mycket med "problem" ungdomar.

Jag läser era blogginlägg och på springs sida och mycket annat och jag tycker det är så otroligt intressant och inspirerande. Det bästa jag vet är att ta del av hur folk lyckas ....... och i den nyfikenheten har jag även fått studera varför vissa människor misslyckas, vad är skillnaden som gör skillnaden? Tänket! Så otroligt mycket som sitter i huvudet.....fantastiskt! :) men är det så enkelt då att om man ändrar sitt tänk så kan man lyckas med nästan vad som helst? japp i min värld så är det så. ....... och om man är villig att lägga den insatsen som krävs.         Så varför står jag då inte på prispallen? för det vill jag ju, jag är också en tävlingsmänniska......... men jag är inte beredd att offra den tiden som krävs, det är tid och ork med min familj som jag får ta då, så prispallen får vänta......... kanske jag tar en medalj sen när jag är 50 :)  Sen är det så att  ibland när man tar beslut å satsar allt man har så kommer något ivägen, knockar en totalt ......det kallas livet


Så här skrev jag till BG innan jag satte upp mig på bloggen

Hej! Jag undrar om jag kan skriva på bloggen. Jag har inte så mycket vinnar tider å sådant men jag vill berätta å inspirera andra hur löpningen/träningen har hjälp mig i mitt liv genom cancer besked mm.


(vad mm står för återkommer jag till)


Jag kommer absolut inte bara skriva om detta å cancer och jag kan berätta att cancern va lätt att ta bort. Det kommer även handla om lite härliga å roliga upplevelser av lopp, coachning, första upplevelserna med Is Göta osv :)

Take it ore leave it men detta är min löparberättelse :)






Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: