Inlägg


2015! nu jävlar!
Postat: 22/03/2015 6:12:50 pm
 

Ursäkta min rubrik med svärord men lite så va det att kliva in i år 2015. Mitt nyårslöfte va att utmana mig själv och gå emot rädslor. 

Jag vill tacka för alla fina ord och varma kramar som jag har fått efter mitt förra inlägg här på bloggen....... det va glädjande och positivt för mig.

Mitt mål efter sommaren 2014 va att bli så vältränad så att jag kunde delta på Is götas träningspass, utan att skada mig eller känna att jag va urkass. 2015 kom och en tisdag kom, alltså crosspass :) . Jag hade prestationsångest heeela dagen hahaha så dumt men så va det och jag hade inte en aning om hur crosspassen va så detta skulle ju bli spännande och även intressant å se om jag nu klarade det. Jag fick kämpa å slita, mjölksyran va på topp, benen va gele sista stunden men jag klarade det!!! även fast jag inte gjorde alla backar, tog kanske 3st istället för 5st osv så va jag fruktansvärt glad efteråt, en otrolig häftig känsla under hela passet hade jag ............. kan ju inte va annat än glad när det låter som om massa män föder barn runt omkring mig ;)         Jag fårtsatte  komma på dessa crosspassen och klarar mer å mer för varje gång, underbar träning. Snart ska jag även komma till dem andra passen och se om jag klarar av dem, intervall pass är inte alls min starka sida men jag vill ju så gärna bli snabbare så det är bara på det. Och mitt i allt så hoppar jag på att åka med till Berlin för å springa halvmara... hur tänkte jag där!!!  haha ja ja det kommer säkert bli kanon bra och roligt. 1h 42min är mitt mål.

Just nu sitter jag med blodblåser på fötterna och naglar som håller på å trilla bort. Sprang i Runners club igår 20km i den snabba gruppen :) och 2h trail idag på kullaberg ........jag bara älskar det! och imorgon blir det löpskola, sen blir det lugnt. Ska ta hand om kroppen med massage å god mat så jag är fräsch å pigg till Berlin :) 

Vi ses i spåret gott folk :)






Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: