Inlägg


Godmorgon :)
Postat: 30/03/2015 1:57:26 pm
 

Har jag påpekat att jag har påsklov?? 

Då var det min tur att blogga igen. Jag tackar samtliga föregående bloggare för intressant läsning och hoppas kunna behålla den stora läsarskara som ni byggt upp här i Götabloggen. Jag har nu varit medlem i denna eminenta förening i drygt ett år men känner mig redan som en rutinerad räv i sällskapet. Det känns som om tisdagar och torsdagar har varit vigda åt kvalitetspass sen vi hade vänstertrafik, sen färg-TV kom, eller sen man "puffade" varandra på facebook (jo, den funktionen finns faktiskt fortfarande kvar!) Min bloggdebut ägde alltså rum under "modets år", samma vecka som i år (påsklovet, ifall nån hade missat att jag har påsklov), och den uttråkade kan läsa mer om det på gamla blogginlägg. 

Men nog med tillbakablickar, nu är det 2015, året då även Lucas förstod att "Noss Ennerf" inte bara var ett slumpvis utvalt hopkok av tangentnedslag, året som döpt till STYRKANS ÅR!!!

1. MMA-gala i Köpenhamn 2002, förlust i första matchens 3:e rond

X. Insektsbett under löptur i Pålsjö skog sommaren 2005

2. Resultatet av 1-timmes sminkkurs under HBG-festivalen 2004


Nyss hemkommen från Berlin är det skönt att ha fått njuta av en sovmorgon (har jag förresten sagt att jag har påsklov?), för i Berlin var det sannerligen inte tillfälle att ligga och dra sig. Det är med stolthet jag berättar att jag - utan minsta lilla antydan till klagomål - gick upp tidigt på lördagen för morgonjogg och redan 05:30 (!!!!!) på söndagen för att hinna smälta frukosten innan loppet startade vid 10. Då vi dessutom ställde om klockan natten till söndag så gick jag i praktiken upp redan 04:30, en bragd i mina ögon. Jag ska inte skriva så mycket om Berlin då det mesta finns att läsa på diverse fb-trådar, men jag måste säga att det var en mycket trevlig upplevelse. Herr och fru Martell kockade med bravur och bjöd dessutom på ett upp-speedat finländskt humpa-bumpa musikquiz som fick alla att "klappa händerna" :) På söndagen efter målgång bar det hemåt med en hel busslast personliga rekord och BG bar Götaflaggan från målområdet till bussen med samma stolthet som en atlet som agerar fanbärare under inmarschen till ett OS, vilken jä@la klubb man är med i!!! Dessutom snackades det föga förvånande tider, men vi avhandlade även andra ämnen som till exempel dosering av rödbetsjuice, jakt på skithuspapper och fick vi egentligen något svar på frågan "va sa Conny"?? På grund av sjukdomar blev det blev tyvärr en del avhopp redan innan avresa, och för er som inte var med kan ovanstående samtalsämnen låta en smula oförståeliga, men vi som var där hade det jättetrevligt och jag kan varmt rekommendera alla att följa med på liknande arrangemang i vår fantastiska klubb.

Slutligen vill jag bjuda in er till en kort tillbakablick på IVSM-helgen i Borås, Ellos hemsäte och staden där Anders Svensson är både borgmästare och inofficiell president, något som tydlig märktes på stadens löpsedlar.


Dessutom såg jag att den ena initiativtagaren till HBG Marathon - han med barnvagn - har en del illa dold sido-business i staden.


va? Långsökt?? vad menar ni,,,,,

Nåja, det tävlades en hel del också och i ett försök att ge er en cliffhanger kan jag meddela att morgondagens blogginlägg, som jag kommer att rubricera BRAGDEN I BORÅS, kommer att handla om en viss SM-medalj!!!!

Avslutningsvis, rätt svar på översta bilden är alternativ X, och en liten påminnelse,,,,jag har påsklov :)







Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: