Inlägg


Nu är jag nog tillbaka!
Postat: 28/04/2015 1:10:17 pm
 

Imorse var alla känningar i foten borta och foten känns till 100% bra. Jag är otroligt lättad och tacksam, och väldigt glad över beslutet att inte springa igår utan köra slut på mig i crosstrainern/på min indoorwalking istället.  Benens status däremot.... Känslan påminner om den känsla jag brukar ha i benen dagen efter ett crosspass som gått söderut, säger det något? Jag är verkligen mör efter gårdagens "backpass" vid lunch och efterföljande "intervallpass" på indoorwalkingen under kvällen - och passen får med andra ord Mycket väl godkänt i betyg ;-)  


Imorse hade jag och en kompis bestämt powerwalk i ramlösa och jordbodalen kl 07.20, innan träning med hästen. Nu var jag lite för trött (kanske inte så konstigt om jag suttit uppe sent och pluggat) och försov mig en aning men vi hann med 75 minuter powerwalk iallafall. Trötta ben (allmänt trött annelie) i början men ganska snart var kroppen igång och det blev en bra och backig powerwalk.  


Även idag sitter jag hemma och pluggar. Jag har fått en del gjort men har en hel del att göra både inför uppsatsen som ska skrivas och i företagsekonomin. Planen är träning ikväll, det är själva belöningen efter flera timmar av slit! Jag tänker fortsätta med crosstrainer även när foten blir bra, för att undvika för hård belastning. Men eftersom foten känns 100% bra är jag väldigt sugen på att ta en tur i löparskorna, och så kommer det nog bli också.  Om jag gör det själv, med klubben kl 17.30 eller med göteborgsvarvet kl 18 vet jag inte...  Jag vill verkligen, verkligen vara med på träning igen - samtidigt vet jag inte om jag borde inleda med en tuff löpträning så snart efter en skada. Jag vill helst inte behöva säga "oops" "fan" "hej crosstrainern" "hejdå springtime" bara för att jag inleder alldeles för hårt. Det kan nog vara smartare att ta en lugnare tur själv och verkligen känna efter så att hela foten är okej , och köra på med några intervaller i crosstrainern eller på cykeln. Vi får se helt enkelt, för suget efter  att vara med på en träning igen är väldigt starkt! 


Uppdatering om löpningen kommer, men håll gärna en tumme (eller en fot) för att foten fortsätter kännas bra under eftermiddagen/kvällen!  






Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: